OUTRAGEOUS REAL WORDS

A Quiz For Phonics Buffs

ABBOZZO

a. derogartoy term for a clown

b. a rough draft or sketch

c. an inconsiderate male

BILLABONG

a. a brand of drug paraphenilia

b. a collection agency that uses violent means

c. a pool formed by a backwater channel

DOXY

a. a double oxymoron

b. a prostitute

c. a brand of acne medication

FARD

a. to put on make up

b. having passed gas

c. feminine for “pard”

GERONTOCRACY

a. government by old people

b. bingo parlor ethics

c. Apache social structure in place in late 1900s

INGUSTABLE

a. non-distinguishable winds

b. prone to chronic indigestion

c. tasteless

OZOSTOMIA

a. movement of ozone

b. bad breath

c. disease affecting dairy cows

SPOFFOKINS

a. a whore pretending to be a wife

b. rude little creatures living under mushrooms

c. bits of satire gone awry

YEX

a. a positive curse

b. hiccup, cough

c. affirmative by speech-impaired

ZOILISM

a. study of exotic soils

b. credo of ancient Egypt

c. nagging criticism

ANSWERS TO WORD QUIZ: 1. b, 2. c, 3. b, 4. a, 5. a, 6. c, 7. b, 8. a, 9. b, 10. c

Filed Under: Hard News

Tags:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.